Csicsics Fotó
8330 Sümeg, Kossuth utca 18. (CBA mögött)
+36\70/310-9251
+36\87/350-526
csicsicsfoto@gmail.com
www.csicsicsfoto.hu
H-P: 8-12&13-17 Szo: 8-12

Műtermi fotózás


A Csicsics Fotó műtermi fotózáson ötletes, eredeti és jó minőségű fényképeket készítenek profi fotósaink a család apraja-nagyjáról.
A család a legszorosabb emberi kötelékek színtere, itt éljük meg a hétköznapokat és az ünnepeket, biztonságot és támaszt nyújt. Családtagjainkkal éljük át, és velük osztjuk meg életünk legfontosabb pillanatait is. A családi fotózás során ezt a biztonságot és melegséget adó kis közösséget örökítjük meg a képeken.


Miért érdemes profi fotósokra bízni a családi fotózást?


A családtagok által készített fényképeknek is megvan a helyük a fényképalbumokban: jó érzés visszanézegetni őket és minden fontos eseményt dokumentálhatunk velünk. A profi családi fotózás lényege pedig, hogy műtermi körülmények között, profi felszereléssel hivatásos fotósok igazán jó minőségű képeket készítsenek a családról. A profi családi fotózás alatt pedig nem csupán a technikai felszereltséget és a szakértelmet értjük, hanem az odafigyelést és az emberek szeretetét is. Mindig van időnk arra, hogy kicsit jobban megismerjük a családtagokat, meghallgassuk az elképzeléseiket, és ha kell, segítsük őket az ötleteinkkel. A családi fotózás így lesz igazán sikeres, és nem mellesleg nagy élmény is - még a visszahúzódóbb gyerekeknek és akár a nagyszülőknek is.


Hogyan zajlik a családi fotózás?


A Csicsics Fotó műtermében körülbelül 2 órát vesz igénybe a családi fotózás. A fényképezés elején eltöltünk egy kis időt azzal, hogy megismerkedünk, no és persze, oldjuk a hangulatot. Megbeszéljük, hogy milyen fényképeket szeretnének, de persze az sem gond, ha nincs elképzelés, mindig vannak ötleteink, amelyeket a családtagok személyiségéhez igazítunk. A fotózás során elcsípjük a boldog és őszinte pillanatokat, a gyerekek és felnőttek természetes mozdulatait igyekszünk képre vinni. A családi fotózás közben többször is megmutatjuk a készülő képeket, hogy valóban a család igényeinek megfelelő fotók szülessenek. A családi fotózás végén pedig 15 retusált családi képet adunk át CD-n.


Milyen fényképek készülnek a családi fotózáson?


A Csicsics Fotó családi fotózásain készült képeknek csak a fantázia szabhat határt! Többféle háttérrel, többféle beállítással, többféle ruhákban is készülhetnek képek. Lehetnek például olyan beállítások, ahol minden családtag saját egyéniségét domborítjuk ki, és készülhet olyan is, ahol a család egységét emeljük ki jobban. Készülhet akár olyan kép is, amin nincs rajta mindegyik családtag – például külön a gyerekek, az apuka a fiúkkal, vagy anyuka a lánygyermekekkel szerepel. A családi fotózáson lehetőség van akár többszöri átöltözésre is, így egyszerre készülhetnek ünnepélyesebb fotók, és olyanok is, amelyeken mindenki a kedvenc ruháit viseli. Emellett a képek hangulata is sokféle lehet: az ünnepélyestől és a komolytól kezdve a lazán és a természetesen át egészen a humorosig vagy éppen az extrém őrültig minden.

Eseménynaptár
Szeptember
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Aktuális híreink
teszt 2016-04-29 9:43:49 AM

tesztOnline kép bejelnetkezés
Minden jog fentartva! 2014 © - csicsicsfoto.hu